Dvaja Poliaci obvinení z pytliactva.

26.05.2011 Vranov nad Topľou

Z prečinu pytliactva obvinili včera popradskí policajti dvoch Poliakov vo veku 32 a 40 rokov.
Obvinená dvojica lovila ryby v pondelok 24.5.2011 na rybníku za zimným štadiónom v Poprade. Na lov nemali povolenie a navyše ryby chytali nedovoleným spôsobom a to za pomoci bielej dentálnej nite s naviazaným nástrahovým systémom pozostávajúcim z plaváka vyrobeného z plastovej trubičky. Pri rybačke ich prichytil predseda miestneho rybárskeho zväzu, ktorý vec následne oznámil na polícií. Obvinení neulovili žiadnu rybu a nespôsobili žiadnu škodu.
 
 
 
 

Vranovskí policajti obvinili včera z prečinu krádeže 32 ročného muža z obce Vechec (okr. Vranov n/Topľou) a jeho 30 ročnú manželku. 

Obvinení manželia neoprávnene odoberali vo svojom  rodinnom dome v obci Vechec elektrickú energiu. Neodborným zásahom do vodičov elektrickej energie si zabezpečili neoprávnené napojenie elektrickej energie bez merania. Vodič napojili do elektroinštalácie rodinného domu priamo zo stĺpu vedenia elektrickej energie a používaním spotrebičov v domácnosti odoberali elektrickú energiu. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 541,35,- €.


 
 

Vyberte región